2013. február 12.

Délutáni séta Tőserdőn

Mikor Máté kicsi volt, akkor kezdett el Feri külföldre járni munkaügyben. Eleinte ritkábban, majd sűrűbben. És mivel Máté eléggé agyzsibbasztó tudott lenni, és mert bárhová mentünk mindig sírt, így leginkább nem mentünk sehová. Így ha úgy adódott, hogy Ferinek utaznia kellett, akkor ha csak tehettük mi a nagyszülőkhöz mentünk, hol ide, hol oda, és ott töltöttünk egy hetet. 
Egy ilyen nagyszülős héten kirándultunk el egy délután Tőserdőre is. Fantasztikusan szép ősz volt akkor, november eleje volt ugyan, de még mindig pulóverben, farmerkabátban voltunk, mert annyira szépen sütött a nap. 
Tőserdő kedvelt kirándulóhely az arra lakók körében, Kecskeméttől nem egészen 30 kilométerre fekszik. A Holt-Tisza a horgászok, a partja a kutyasétáltatók paradicsoma, de találunk itt csónakkölcsönzőt, büfét, éttermet, játszóteret, kalandparkot, (itt nem jártunk akkor), nyáron van itt szabadtéri színpad, és természetesen strand. 
Mi csak egy kellemeset sétáltunk, szívtuk magunkba az őszi nap utolsó sugarait, és gyönyörködtünk a tájban, ami hát persze, hogy csodaszép volt. Ősszel különösen.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése