2021. szeptember 21.

Ikarus busztalálkozó 2020

 Az összes gyerekünk közül Marci az, aki pici kora óta nagy rajongója a járműveknek. Mindenféle járműnek. Így amikor szembejött velem egy reklám, hogy az Aeroparkban Ikarus-találkozó lesz a hétvégén, akkor felcsillant a szemem, hogy ez Marcinak biztos nagyon bejönne. 

Amikor megérkeztünk, akkor első pillantásra rémesen nagynak tűnt a tömeg, és hosszúnak tűntek a sorok, de aztán egész gyorsan bejutottunk, és a nagy területen szétszóródva már nem volt vészes. 

Az első repülőnél kivártuk  a sort, hogy beülhessenek a fiúk a pilótafülkébe, de utána már nem álltunk be nagyon hosszúnak tűnő sorokba, inkább csak kívülről nézelődtünk. 


















Aztán közeledett a 4 óra, amikorra egy buszos felvonulás volt hirdetve, és úgy gondoltuk, belefér még az időnkbe, hogy részt vegyünk rajta. Nem volt teljesen egyértelmű, hogy melyik buszok fognak indulni, az újabbak nyilván igen, de nem akaródzott egy piroshetesre felülni, annyit ültünk már azon korábban, hogy ihaj :-) Így egy nem olyan ősrégi, de azért mégsem újba gyorsan beültünk még a nagy roham előtt, hogy legalább ülőhelyünk legyen. Ecserig buszoztunk el, meg vissza, és a legviccesebbek  az útszéli fotósbolyok voltak :-) 





Buszos felvonulás. 


Naplementéig maradtunk. 




Érdekes program volt, nem tudom, hogy minden évben megrendezik-e, de egyszer mindenképpen érdemes kilátogatni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése